Je kunt ons altijd bellen: 06 41 77 86 16 info@reclamestudionoord.nl

FULL SERVICE FREELANCER

Versterking nodig? 

Is uw vaste kracht niet inzetbaar door ziekte, vakantie of in beslag genomen door een ander project, maar heeft u wel grafisch ontwerp ondersteuning nodig? Ik ben flexibel inzetbaar als freelance ontwerper. 

Ik heb 18 jaar ervaring in de sector en kan ondersteunen op verschillende vlakken.

Hiermee kan ik u ondersteunen

DRUKWERK

Layout, opmaak en drukwerk begeleiding, CMYK, spotvernis en snijmarge kennen geen geheimen voor mij. Ik sta paraat wanneer er drukklaar aangeleverd moet worden. Ik verzorg de communicatie met de drukker of lever drukklaar aan.

HUISSTIJL

Van huisstijlvraag naar een uitgewerkte huisstijlpresentatie, ik ken de stappen en weet hoe er overtuigd kan worden in beeld en vorm. Met een korte briefing zet je mij aan het werk met als uitkomst een “klaar om te presenteren” huisstijl voorstel.

WEBSITE

Een ontwerp omzetten in een goed functionerende website met WordPress CMS kost me weinig moeite. De extra slag waarin usability en gebruiksgemak een rol spelen vind ik interessant en zet ik graag een stapje extra dan wordt verwacht. 

CONCEPT

Mijn kracht ligt in het verbeelden van een verhaal, idee of visie in beeld. Ligt er een visie of een vraag van de klant dat in beeld of tekst gevangen moet worden? Ik zorg voor het concept dat de basis vormt voor een campagne of communicatie.

Op locatie?

Roep je me in voor een klus, kan ik desgewenst op locatie werken of vanuit mijn eigen studio in Veendam. Zet mij in op grafisch of concept gebied wanneer het je uit komt. 

Even kennis maken?

Kantoor adres

Studio-Pgraphix
Reclame Studio
Pieter Sneeuwplein 12
9641 AA Veendam

j

Bedrijfsgegevens

Studio-Pgraphix
Info@studio-pgraphix.nl
M. 06 41 77 86 16
T. 0598 85 37 94

}

Kantooruren

Maandag – vrijdag
9.00 – 18.00

Download de algemene voorwaarden